Springkastelen

Little combo jungle

Dit is ons kleinste springkasteel maar zorgt voor veel plezier bij de kleinsten. Het is ideaal voor mensen met weinig plaats in de tuin. Onze little combo kan ook binnen in de meeste zalen worden geplaatst.

Details

Combo multiplay cameleon

Kruip in de buik van onze cameleon en ontdek wat je er kan beleven. Met de obstakels en glijbaan hebben jullie kids een hele middag plezier.

Details

Standing Safari

Onze Safari heeft meer dan 1 functie : heb jij zin in een race met een vriend of vriendin? Hou je klaar 3 - 2 - 1 Start! Haast je door de ring of de slang en beklim de muur. Wie zou het eerste beneden aankomen? Of spring je liever gewoon in het rond? De standing safari bezorgt de kinderen een onvergetelijke dag!

Details

Shooting Combo Jungle

Bij de shooting combo jungle heb je bovenaan de glijbaan twee kanonnen waarmee er op luchtdruk van het springkasteel ballen kunnen worden afgeschoten. Er zijn verschillende targets met gaten waar ze kunnen doorheen proberen schieten. Er is plaats genoeg in het springkasteel om vooraan gewoon te springen, met de obstakels erin is dat nog net wat toffer. Hou je ook graag een race tegen elkaar hou je dan maar klaar voor de start. Een hele middag vol plezier gegarandeerd !

Details

Indoor pinguïn

De indoor pinguïn is een ideaal springkasteel om binnen te plaatsen doordat deze maar een hoogte heeft van 2m10

Details

Bumpy worm

Ons nieuwste springkasteel Een heel tof springkasteel voor jong en oud dat zorgt voor uren ongeremd en veilig speelplezier.

Details